Hae sivustolta
Tekstihaku:
Tuotemerkki:
Pikalinkit:
Defa > Defa WarmUp -autolämpö > Defa Moottorinlämmitin elementit > Työkalut lämmitinasennukseen

Työkalut lämmitinasennukseen


Asennus sujuu hyvillä työkaluilla

Kahan valikoimassa on useita lämmittimien, niin Defan kuin Webaston, asennusta helpottavia työkaluja. Jotta asennus olisi nopeaa, eikä aikaa menisi turhiia asioihin, kannattaa käyttää hyviä tarkoitukseen soveltuvia työkaluja.

Letkupihdit

Valikoimassamme on letkujen sulkupihtejä, joilla voidaan estää jäähdytysnesteen tai polttoaineen valuminen letkusta asennuksen aikana.Pihtejä on kolme eri kokoa:
- Suuri koko (19-57 mm letkuille)
- Keski koko (13-19 mm letkuille)
- Pieni koko (Polttoaineletkut, Jarruletkut)

Kaikissa pihdeissä on pyöristetyt leuat, jotka eivät vahingoita letkuja. Pihtien kirkkaan keltainen huomioväri helpottaa pihtien löytymistä.

Letkuklemmaripihdit

Monissa autoissa käytetään nykyään erityyppisiä jousiklemmareita jäähdytinjärjestelmän letkuklemmareina. Näiden irrottaminen on hankalaa ilman hyviä työkaluja.Valikoimassamme on kaksi mallia:
- Lankajousiklemmareille
- Lattajousiklemmareille

Jäähdytinjärjestelmän täyttölaite

Auton jäähdytinjärjestelmän täyttäminen ja ilmaaminen voi usein olla hankalaa. Etenkin lämmityslaitteen letkuihin jää helposti ilmataskuja, jotka estävät kunnollisen nestekierron.Laite on hyvin helppokäyttöinen ja sen avulla saadaan jäähdytin nopeasti täytettyä ja ilmattua. Laitteen käyttöohje ohessa: 70880kayttoohje-Fi.pdf