Hae sivustolta
Tekstihaku:
Tuotemerkki:
Pikalinkit:

Tuotteet

 

Kemikaalit > Autonhoitotuotteet, voiteluaineet > Castrol

Castrol

Voiteluaineet

Burmah Castrol konserni tutkii, kehittää ja markkinoi voiteluaineita sekä erikoiskemikaaleja maailmanlaajuisesti. Konsernilla on toimintaa 150:ssä maassa ja se työllistää yli 23.000 henkilöä. Castrol on jaettu neljään itsenäiseen yksikköön, jotka kaikki ovat erikoistuneet omalle asiakassegmentilleen;

  • Castrol Consumer,  henkilöautoöljyt
  • Castrol Commercial, Raskaan kaluston öljyt
  • Castrol Industrial, teollisuusöljyt
  • Castrol Marine, laivaöljyt.


CASTROL
Castrol on osa Burmah Castrol konsernia. Castrolin historia ylettyy vuoteen 1899, jolloin englantilainen C C Wakefield perusti yhtiön. Wakefieldin yritysfilosofiana oli kehittää korkealuokkaisia, parhaan suoritustason omaavia ja teknisen kehityksen kärjessä olevia voiteluaineita asiakkaiden tarpeita kuunnellen. Nykyisin Castrol on yksi maailman johtavista voiteluainevalmistajista. Sillä on toimintaa yli 150:ssä maassa ympäri maapalloa. C C Wakefieldin filososia on edelleen voimissaan.

Näkyvin osa Castrolin toimintaa ovat ajoneuvojen voiteluaineet. Se on kuitenkin vain osa niistä yli 5000 voiteluainetuotteesta, joita Castrol valmistaa eri teollisuudenaloille. Uusimpina aluevaltauksina voidaan mainita teollisuuden pesu- ja liuotinaineet.

Pysyäkseen voiteluainetekniikan kehityksen kärjessä, on Castrol panostanut erityisesti tutkimukseen ja tuotekehittelyyn. Castrolin laboratoriot ympäri maailmaa tekevät läheistä yhteistyötä alan johtavien yliopistojen ja tutkimuslaitosten kanssa.

Castrolin kotisivut ovat osoitteessa http://www.castrol.com.

 

Voiteluaineet | Autonhoitotuotteet

 

Jälleenmyyjät