Hae sivustolta
Tekstihaku:
Tuotemerkki:
Pikalinkit:
 

Calix


Calix lämmittää autosi

Laatua autoilijoille

Calix on valmistanut autonlämmittimiä jo vuodesta 1950 saakka auto- , kuorma-auto- ja linja-auto- sekä työkonevalmistajille maailmanlaajuisesti.
Kaikki Calix-tuotteet on kehitetty, suunniteltu ja valmistettu Eskilstunassa Ruotsissa.

Kaikki tuotteet testataan ennen pakkaamista ja toimittamista. Jokaisen yksittäisen tuotteen tulee täyttää ne toimintavaatimukset, laadun ja turvallisuuden, joita asiakkaamme odottavat.

Calix-laadunohjausjärjestelmä on sertifioitu ISO/ TS16949 normin mukaan sekä lisäksi autonvalmistajien omilla laatusertifioinneille, kuten Ford Q1:2002 –sertifikaatti.

 

 

Luotettavaa lämpöä autoon

Calix autonlämmitysjärjestelmällä lisää mukavuutta, miellyttävää ja turvallista matkaa heti lähdöstä alkaen. Calix autonlämmitys lämmittää moottorin ja sisätilan sekä lataa myös tarvittaessa auton akun kiinteästi asennettavan akkulaturin avulla.


Välitä ympäristöstä

Esilämmittämällä autonmoottori ennen lähtöä talviaamuisin, vähentyy haitallisten pakokaasujenpäästöt juuri siellä missä pitääkin, eli omassa pihassa. Sisätilalämmitin lämmittää sisätilan mukavan lämpimäksi ja sekä auto että kuski viihtyy. Samaanaikaan erillinen kiinteästi asennettava Calix akkulaturi lataa ja ylläpitää akunlatausta.